Meer over Add-on.tv

Add-on.tv heeft als doel een narrowcast / advertentienetwerk te creëren waarbij de adverteerder op een alternatieve en goedkopere manier reclameuitingen kan tonen op digitale schermen. Hierbij is het streven een platform te bieden middels onze website waar organisaties zelf media kunnen maken, beheren en plaatsen en zo dus eenvoudig eigen narrowcast- of advertentiecampagnes via Add-on.tv schermen kunnen opzetten.

Het netwerk

Het Add-on.tv narrowcast- advertentienetwerk bestaat uit schermen die in openbare en semi-openbare locaties zijn opgehangen. Deze locaties worden aangemerkt als Add-on.tv partners en zij zorgen er mede voor dat het Add-on.tv netwerk actief, online en operationeel blijft. Dit alles wordt gemonitord en gecontroleerd door Add-on.tv.

Hardware

Add-on.tv maakt gebruik van een Add-on.tv player die in eigen beheer is ontwikkeld. Deze player is klein en compact en daardoor overal inzetbaar. Zo kunnen zelf bestaande schermen worden gekoppeld aan het Add-on.tv advertentienetwerk. Doorgaans installeert Add-on.tv eigen schermen van het merk LG in maten variërend van 32 inch tot 65 inch en groter (bij voorkeur groter dan 47 inch). Deze schermmaten zijn afhankelijk van de locatie, kijkafstand etc.

Ervaring

Add-on.tv is een dienst ontwikkeld door Hostplek. Hostplek is een eenmanszaak gevestigd in Grathem, Leudal. Hostplek is opgericht in november 2011 en wordt vertegenwoordigd door V. Rommelaars. Met een brede kennis die in meer dan 20 jaar is opgedaan op het gebied van vormgeving, webdevelopment, reclame en videotechnieken is deze dienst ontwikkeld. Een uitdaging waarbij het out-of-the-box denken voorop staat om zo een frisse nieuwe kijk op adverteren te ontwikkelen, waar alle expertises in worden samengebracht.

 

Adverteren

Benieuwd wat adverteren bij Add-on.tv voor u inhoud? Goedkope tarieven en eenvoudig uw campagne opbouwen.

Locaties

Adverteren bij meer dan 25 locaties in Limburg. U kunt uw campagnes tonen op advertentielocaties die aansluiten bij uw doelgroep.

Meer over Add-on.tv

Lees meer over de visie en het netwerk van Add-on.tv

Scherm aanvragen

Wilt u graag een Add-on.tv scherm? Bekijk uw voordelen en breidt het Add-on.tv netwerk uit.