Add-on.tv Expose & Partner

Add-on.tv biedt organisaties de mogelijkheid om een Add-on.tv narrowcast te gebruiken in hun vestiging(en). Maak nu gebruik van Add-on.tv narrowcasting voor communicatie met bezoekers van uw organisatie. Beheer zelf uw presentatie en plan eenvoudig uw reclameuitingen. Om tot een perfect resultaat te komen denken we graag met u mee! Om zorgeloos gebruik te kunnen maken van Add-on.tv hebben we een aantal aantrekkelijke abonnementen samengesteld. De Add-on.tv player is universeel en te gebruiken op nieuwe en bestaande schermen met HDMI aansluiting.

Standaard in alle abonnementen:  
v Add-on.tv Player1 v Plannen van advertenties
v Add-on.tv beheer via website v Timerfunctie voor in- uitschakelen scherm2
v Uploaden beeldadvertenties v Monitoring en updaten players
v Plaatsen op een of meerdere schermen v Support
  v 10% korting bij adverteren

 

Add-on.tv Expose

Het Add-on.tv Expose abonnement geeft u toegang tot het eenvoudige Narrowcast systeem van Add-on.tv. U kunt op uw eigen scherm uw eigen informatie plaatsen. Zo kunt u de bezoekers van uw locatie ook op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes en acties binnen uw organisatie. Maak gebruik van een of meerdere eigen presentatieschermen voor optimale communicatie met uw bezoekers. Beheer zelf uw presentaties en plan eenvoudig uw reclame en informatie uitingen. Wij leveren verschillende schermformaten die goed passen binnen uw situatie. De schermen zijn geschikt voor Narrowcasting en kunnen 24/7 blijven functioneren. Levering van schermen doen we in overleg en aanschaf van het scherm valt buiten de getoonde abonnementsprijzen.
Heeft u al een eigen scherm? Geen probleem. Wanneer het scherm geschikt is sluiten wij dit aan op ons netwerk middels de Add-on.tv player.
Optioneel kunt u uw scherm beschikbaar stellen voor advertenties van derden. Uiteraard met branchebescherming. Voor geplaatste advertenties ontvangt uw organisatie een vergoeding. 

Kosten per maand per player €5,00
Onbeperkt gebruik v
Videofunctie voor HD video weergave v
Adverteerders optioneel v
20% van betaalde advertenties optioneel v

 

Add-on.tv Partner

U kunt Add-on.tv ook gratis gebruiken met het Add-on.tv partner abonnement. Dit houdt in dat u gebruik kunt maken van het Add-on.tv systeem, terwijl u uw scherm beschikbaar stelt voor advertenties van andere bedrijven. Uiteraard met branchebescherming. Voor geplaatste advertenties ontvangt uw organisatie een vergoeding. Wanneer u al een eigen scherm heeft, betaalt u geen abonnementskosten.
 
Kosten per maand per player €0,00
Onbeperkt gebruik v
Videofunctie voor HD video weergave x
Adverteerders toegestaan v
20% van betaalde betaalde advertenties v

 

 

Getoonde prijzen zijn excl. 21% BTW
1 Add-on.tv player blijft ten alle tijden eigendom van Add-on.tv. Per player wordt €85,- borg per in rekening gebracht.
Hiervoor is CEC ondersteuning via HDMI vereist.

Adverteren

Benieuwd wat adverteren bij Add-on.tv voor u inhoud? Goedkope tarieven en eenvoudig uw campagne opbouwen.

Locaties

Adverteren bij meer dan 25 locaties in Limburg. U kunt uw campagnes tonen op advertentielocaties die aansluiten bij uw doelgroep.

Meer over Add-on.tv

Lees meer over de visie en het netwerk van Add-on.tv

Scherm aanvragen

Wilt u graag een Add-on.tv scherm? Bekijk uw voordelen en breidt het Add-on.tv netwerk uit.